Η συγγραφέας είπε, μεταξύ άλλων: «Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια. Και εκείνη την ώρα ανοίγω τον υπολογιστή και γράφω αυτό που έγραψα. (…)
Μέσα σε λίγη ώρα με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες σε παρακαλώ πολύ άμεσα στο προφίλ σου γιατί μπαίνει κόσμος και σε βρίζει”. Και μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες και επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια. Έδωσε όμως ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν».
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα απαντήσει ξανά ο Χάρης Βαρθακούρης...
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.