Survivor - Βασίλης Ζούλιας για Περικλή Κονδυλάτο: «Έυκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας»

Survivor - Βασίλης Ζούλιας για Περικλή Κονδυλάτο: «Έυκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας»

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων

zoulias
Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι επί χρόνια στενοί φίλοι και συνεργάτες. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής είχε μιλήσει για την απόφαση που πήρε ο Περικλής να πάει στο Survivor αναφέροντας:

«Του είπα να είναι ο εαυτός του και καλό ταξίδι. Ο Περικλής ήταν πάντα τολμηρός. Και στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι ένας άξιος συνεργάτης της Patricia Field, ότι έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Και ήταν αρκετά τολμηρός, ώστε να της την πάει ο ίδιος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιαστεί στο Met Gala. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, το παιχνίδι δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο Περικλής. Είναι ο εαυτός του, έχει υψηλό ταπεραμέντο».

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων.  Για τον Περικλή μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας λέγοντας:

«Θυμήσου εκεί μέσα… να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις να βρίσκεις κουράγιο να αλλάζεις αυτά που μπορείς και πάνω απ΄όλα να έχεις την ΣΟΦΙΑ να γνωρίζεις τη διαφορά. Όλοι όσοι σε ξέρουμε καλά, ξέρουμε ότι κατά βάθος είσαι ένα γατάκι σαλονιού… που όμως εύκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9c5ieyahmtt-sf)



Ειδήσεις σήμερα: 

«Εισβολή» με πανό και τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας – Προσαγωγές από την αστυνομία

Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο - Πόσες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Θήβα αισθητός και στην Αθήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης