Ο Σταμάτης Γαρδέληςβρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο των 80’s όπου ο ίδιος έκανε αίσθηση αλλά και για την σχέση που είχε με τον Στάθη Ψάλτη.
Ο ηθοποιός, αφού αναφέρθηκε στην περίοδο που μεσουρανούσε, είπε: «Έκανα πολύ παρέα με τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν ο Στάθης άνθρωπος των άκρων, αγαπούσε υπερβολικά κι ήταν υπερβολικός και στην ερμηνεία του και στο δόσιμό του. Μέγας ηθοποιός που δεν του δόθηκαν πολλές δυνατότητες να το δείξει.
Δεν ξέρω ποιος ήταν μεγαλύτερος star, εγώ πολλές φορές δεν έβλεπα ποιος μάζευε περισσότερο κόσμο. Μία φορά σε πρεμιέρα με είχαν βγάλει έξω σωματοφύλακες».
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.