Η Έλλη Κοκκκίνουβρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» και μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά σχολίασε μεταξύ άλλων πώς επηρέασε το επάγγελμά της η πανδημία. «Το επάγγελμα το δικό μου είναι σε καραντίνα εδώ και 11 μήνες. Αυτό λέγεται ξεχνάω να τραγουδάω, ξεχνάω να παίζω μουσική» είπε σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και τη διοργάνωση συναυλιών.
Όσο για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο Survivor, εξήγησε με χιούμορ: «Θα τους σκοτώσω όλους εκεί πέρα από την αφαγία. Θα πεινάω πάρα πολύ. Θα βουτάω να πιάνω ψάρια με το στόμα. Στη σανίδα κάτω να κοιμάμαι; Όχι».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.