Απόστολος Γκλέτσος: Η έντονη αντίδρασή του για την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων

Απόστολος Γκλέτσος: Η έντονη αντίδρασή του για την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων

«Θεωρώ ότι το γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός

gletsos
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή την ανάρτησή του στα social media για τις κλειστές εκκλησίες την ημέρα των Θεοφανείων.

«Η ανάγκη επικοινωνίας πολλών ανθρώπων με τον Θεό με τον πατροπαράδοτο τρόπο, είναι γι’ αυτούς αναγκαία, όπως και το ψωμί» είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του.




«Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στην ερώτηση αν διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες είπε: «Δεν διαφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της».

«Θεωρώ ότι η ηγεσία της Εκκλησίας και γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας» κατέληξε ο ίδιος.




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «ξέχασαν» την πανδημία γρίπης 100 χρόνια πριν

Ποιος Σαλάχ; Η καυτή Λάουρα Μερίν «τρελαίνει» τα γήπεδα της Βρετανίας

Βρέθηκε η βασιλική αυλή όπου χόρεψε η Σαλώμη ζητώντας το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή; - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης