Ο Αντώνης Ρέμοςυποδέχτηκε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ τη νέα χρονιά. Ο αγαπημένος ερμηνευτής δημοσίευσε στο instagram ένα selfie video όπου κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του και εύχεται «Καλή ακρόαση, καλή χρονιά», πριν ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.
Στο φόντο βέβαια η τηλεόραση ήταν συντονισμένη στο MEGA, στο Πρωτοχρονιάτικο σόου που παρουσίασε ο ίδιος μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, το οποίο μεταδιδόταν την ίδια στιγμή μαγνητοσκοπημένο.
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.