Ο Λεβαντόφσκι στο κρεβάτι παρέα με τα τρόπαια που κατέκτησε το μαγικό 2020!

Ο Λεβαντόφσκι στο κρεβάτι παρέα με τα τρόπαια που κατέκτησε το μαγικό 2020!

Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός πρωταγωνιστής του 2020, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πόζαρε γυμνός στο κρεβάτι παρέα με τις κούπες που κατέκτησε με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τα βραβεία που πήρε για τις επιδόσεις του

lewandowski_4
Το 2020, πέραν πάσης αμφιβολίας, του ανήκει από ποδοσφαιρικής άποψης. Και, όπως το βράδυ της κατάκτησης του Champions League κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, έτσι και για «αντίο» στην πιο μαγική χρονιά της καριέρας του, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πόζαρε γυμνός στο κρεβάτι, παρέα με τις κούπες και τα βραβεία του.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, λοιπόν, ξάπλωσε και... αράδιασε δίπλα του το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας, το Champions League, το Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης, αλλά και το «The Best» της FIFA ως κορυφαίος παίκτης του κόσμου, το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Bundesliga, του καλύτερου παίκτη του Champions League, του περιοδικού «Four Four Two», αλλά και το Globe Soccer Awards.

«Ξύπνησα έτσι το πρωί. Η ανανεωμένη εκδοχή» έγραψε αστειευόμενος ο Λέβα, χαρακτηρίζοντας «πρώτη εκδοχή» την επίσης αξέχαστη φωτογραφία του με το τρόπαιο του Champions League στο πλευρό του.




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» και έρχεται ο Ρέαμπτσιουκ!

Μακέλι: «Σφυρίζει» το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καλεί τους Ενωσίτες να προτείνουν όνομα για το κτίριο στο νότιο πέταλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης