Λίγο μετά τις 22.00, το βράδυ της Κυριακής, αποκαλύφθηκαν και επίσημα οι «Διάσημοι» που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Survivor» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στις 21.00. Μέσα από το επίσημο βίντεο, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο κοινό και κάπως έτσι μπαίνει φρένο στην ονοματολογία και τα σενάρια.
Οι Διάσημοι, με την σειρά που εμφανίστηκαν στο επίσημο βίντεο, είναι οι τραγουδιστές Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδας, Αλέξης Παππάς, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπανκό, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης και οι Αννα Μαρία Βέλλη και Περικλής Κονδυλάτος.
Αυτό που μένει είναι να συστηθούν κι επίσημα στο κοινό και οι «Μαχητές» για τους οποίους οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγότερες.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.