Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος - Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος - Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα»

«Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης

mpezos
Στην εκπομπή «Direct» με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος και εξέθεσε μεταξύ άλλων τις πολιτικές του απόψεις.

«Είμαι επιλεκτικός, δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Επιλέγω εγώ με ποιον θα επικοινωνήσω. Δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με κάποιον που συνεργάζομαι, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.
Η τηλεόραση είναι μεγάλο κομμάτι για εμένα και ευθύνη. Και η τηλεόραση και το θέατρο μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσω καλύτερα»
εξήγησε ο ίδιος.

«Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είμαι πολύ αριστερός άνθρωπος και πολύ έντιμος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς. Ο χριστιανισμός είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα το οποίο λίγο εφάπτεται της αριστεράς.

Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν ανήκω στον χώρο αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν κάποια βαρίδια πίσω τους. Για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είδαμε, κατέφυγε σε συμμαχίες οι οποίες ήταν λίγο παράδοξες. Και βέβαια όταν ένα κόμμα γιγαντώνεται, είναι πολύ φυσικό στον χώρο του να παίρνει και κάθε καρυδιάς καρύδι» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης