Μαρίνα Ψάλτη και Γιάννης Φέρτης: Κοιμούνται χωριστά λόγω κορωνοϊού
«Είναι 82 χρονών, έχει μια αρχή ΧΑΠ λόγω τσιγάρου, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί» είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της
Η Μαρίνα Ψάλτη και ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκαν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπη. Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην περίοδο που διανύουμε, με την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που υιοθέτησαν στο σπίτι με τον σύζυγο της, Γιάννη Φέρτη.
Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Ψάλτη είπε: «Έχω ένα άγχος ως προς τον κορωνοϊό γιατί ο Γιάννης (Φέρτης) πια είναι σε μια ηλικία. Φοβάμαι μην του φέρω τίποτα στο σπίτι και είμαι συνέχεια με την μάσκα».
Παραδέχθηκε, ακόμα, ότι με τον φόβο του κορωνοϊού αποφάσισαν το τελευταίο διάστημα να κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια με τον αγαπημένο της σύζυγο.
«Είναι 82 χρονών, έχει μια αρχή ΧΑΠ λόγω τσιγάρου, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί», πρόσθεσε η Μαρίνα Ψάλτη.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.