Ρένια Λουιζίδου: Οι «Απαράδεκτοι», το μυστικό για τα 25 χρόνια γάμου και η σχέση με τον γιο της

Ρένια Λουιζίδου: Οι «Απαράδεκτοι», το μυστικό για τα 25 χρόνια γάμου και η σχέση με τον γιο της

Η ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

renia111
Η Ρένια Λουιζίδου το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στο The 2night Show! Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, ο οποίος δεν ασχολείται με τη showbiz και είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο… απάντησε:

«25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό». Η κουβέντα όμως πήγε και στο γιο τους, που πλέον είναι 20 χρονών και μένει μόνος του κάτω από το δικό τους διαμέρισμα.

«Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω» είπε η Ρένια. «Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα… Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα» είπε η ηθοποιός.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σίριαλ σταθμό της καριέρας της, τους «Απαράδεκτους» παίζοντας δίπλα στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και τους Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Παπαδοπούλου! «Στεναχωριέμαι» είπε στο Γρηγόρη η ηθοποιός, «βλέπω τον εαυτό μου παιδί! Δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένα τράκο ο χρόνος... Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής… Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι Απαράδεκτοι. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπεζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα.Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ΄αυτή τη δουλειά» είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το βίντεο: 

Ρένια Λουϊζίδου: Οι αποκαλύψεις για τους "Απαράδεκτους", τον σύζυγό της και τον 20χρονο γιο τους



Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε live ροή αποτελεσμάτων στον διαδραστικό χάρτη του protothema.gr

Κούβελας (ΘΕΜΑ 104,6): «Αναμενόμενη η επιλογή ασθενών που θα διασωληνώνεται»

Πώς θα συνεχιστούν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια: H Νίκη Κεραμέως εξηγεί στο protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης