GNTM - Βίκυ Καγιά: «Με έχουν σπρώξει χιλιάδες φορές από την πασαρέλα… με τακούνια»
«Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου» εξήγησε η κριτής, καθώς έκανε «μαθήματα πασαρέλας» στα επίδοξα μοντέλα
Στο αποψινό επεισόδιο του GNTMτα επίδοξα μοντέλα εκπαιδεύτηκαν στην πασαρέλα, υπό τις οδηγίες της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα.
Η Βίκυ Καγιάμάλιστα, δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, αποκάλυψε: «Ένα πράγμα που γίνεται με τα μοντέλα και λυπάμαι που θα σας το πω εγώ, είναι ότι κολλάνε επίτηδες πίσω σας. Το κάνουν για να χάσετε τη δουλειά και ο σχεδιαστής να πει “α, κοίτα τι επαγγελματίας”. Τα μάτια σας παντού. Θα σας μποϊκοτάρουν πολλές φορές. Μέχρι που θα φτάσουν να σας σπρώξουν. Τόσο απλά».
Και συνέχισε: «Εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Την έπαθα και πλέον δεν έρχεται από πίσω μου κανείς. Τα μάτια μου είναι παντού και προσέχω. Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Χιλιάδες φορές με έχουν σπρώξει με τακούνια. Απλά δεν έχω πέσει. Ελπίζω εσείς να μην τα κάνετε ποτέ αυτά».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.