Κοκαΐνη και αλκοόλ είχε καταναλώσει πριν αυτοκτονήσει ο εγγονός του Πρίσλεϊ

Κοκαΐνη και αλκοόλ είχε καταναλώσει πριν αυτοκτονήσει ο εγγονός του Πρίσλεϊ

Ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια

elvis
Τον Ιούλιο η είδηση ότι αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλει έπεσε σαν βόμβα στα ΜΜΕ της Αμερικής. Σήμερα, η έκθεση αυτοψίας, αποκαλύπτει ότι ο γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίο, 27 ετών, είχε πάρει κοκαΐνη και είχε καταναλώσει αλκοόλ, όταν αυτοκτόνησε μετά από διαμάχη με τη φίλη του.

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίο. Ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε. 

Ο Μπεν Κίο, ο οποίος διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του, έμοιαζε τρομερά με τον θρυλικό παππού του. Στην ομοιότητα αυτή είχε αναφερθεί στο παρελθόν και η μητέρα του: «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις... Όταν ερχοταν στο Όπρι (μουσική σκηνή) όλοι γυρνούσαν και τον κοιτούσαν. Ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του επειδή η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή». Η Λίζα Μαρί είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι για τον Μπεν με τίτλο «Storm and Grace».

Ο εγγονός του Έλβις αγαπούσε τη μουσική και ονειρευόταν να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του και του παππού του.

Μεταξύ των διασήμων που έσπευσαν να συλλυπηθούν την μητέρα του Κίο στα social media ήταν και η Νάνσι Σινάτρα. «Σε ήξερα πριν ακόμα σε γεννήσει η μαμά σου και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι έκρυβες τόσο πόνο στη ζωή σου», γράφει στην ανάρτησή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης