Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του!

Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του!

Σύμφωνα με τις αναφορές αυτοπυροβολήθηκε - Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις, Λίζα Μαρί με τον μουσικό Ντάνι Κίο

elvis
Πρόωρο τέλος στη ζωή του, σε ηλικία μόλις 27 ετών, φέρεται να έδωσε ο εγγονός του άλλοτε «βασιλιά της ροκ», Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο Μπέντζαμιν Κίο, γιος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αυτοκτόνησε στην Καλιφόρνια όπου ζούσε, προκαλώντας σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίο. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε. Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.

Storm and Grace- Lisa Marie Presley


Ο Ρότζερ Γουιντινόφσκι, εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, δήλωσε στο CNN ότι η μητέρα του αυτόχειρα είναι «τελείως συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όμως προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμά της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι.

«Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της», είπε χαρακτηριστικά ο Γουιντινόφσκι, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεαρού και την ημερομηνία θανάτου του. 


Κλείσιμο
Ο Μπεν Κίο, ο οποίος διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του, έμοιαζε τρομερά με τον θρυλικό παππού του. Στην ομοιότητα αυτή είχε αναφερθεί στο παρελθόν και η μητέρα του: «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις... Όταν ερχοταν στο Όπρι (μουσική σκηνή) όλοι γυρνούσαν και τον κοιτούσαν. Ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του επειδή η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή». Η Λίζα Μαρί είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι για τον Μπεν με τίτλο «Storm and Grace».

Ο εγγονός του Έλβις αγαπούσε τη μουσική και ονειρευόταν να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του και του παππού του.

Μεταξύ των διασήμων που έσπευσαν να συλλυπηθούν την μητέρα του Κίο στα social media ήταν και η Νάνσι Σινάτρα. «Σε ήξερα πριν ακόμα σε γεννήσει η μαμά σου και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι έκρυβες τόσο πόνο στη ζωή σου», γράφει στην ανάρτησή της. 



Eιδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να ανοίξει τα σχολεία, δεν εξηγεί όμως πώς

ΗΠΑ: Πέθανε 30χρονος Αμερικανός από κορωνοϊό - Συμμετείχε σε «πάρτι Covid»

ΗΠΑ: Νέο μαύρο ρεκόρ - Πάνω από 15.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Φλόριντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης