Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram, η Τζούλια Νόβαέδωσε στίγμα από τις διακοπές της στα Επτάνησα.
Με σέξι μαύρο μπικίνι και «αέρα» καπετάνισσας, το μοντέλο πόζαρε στο πηδάλιο σκάφους που βρέθηκε αγκυροβολημένο στους Αντίπαξους. Μάλιστα τη δημοσίευση της φωτογραφίας της δεν τη συνόδεψε με κάποιο σχόλιο.
Ωστόσο οι followers δεν της χαρίστηκαν: ανάμεσα στα σχόλια που της απηύθυναν με σαρκασμό, ήταν και η θρυλική ατάκα του Κώστα Βουτσά, από την ταινία «Κορίτσια για φίλημα»: «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.