Tζούλια Νόβα: «Συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη»

Tζούλια Νόβα: «Συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη»

Tο νέο επεισοδιακό «reality χωρισμού» του σέξι μοντέλου από την Ουκρανία με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, επιχειρηματία real estate Γιάννη Mάρκου μόλις ξεκίνησε. Δώδεκα χρόνια μαζί και ο επικείμενος γάμος τους στην αρχή σχεδιαζόταν για το φθινόπωρο, μετά αναβλήθηκε και τώρα πια ματαιώθηκε

nova-markoy
Ξεπέρασαν τα περίφημα «7 χρόνια φαγούρα» και έφτασαν στα 12 χρόνια σχέσης, για να χωρίσουν αιφνιδιαστικά. Με δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, «μπηχτές» και υπονοούμενα εκατέρωθεν. Όχι, δεν παντρεύονται. Ούτε η πολυπόθητη πρόταση γάμου έγινε. Και όμως, η Τζούλια Νόβα έφτασε μέχρι και σε πρόβα νυφικού. Ο κορωνοϊός και η αναγκαστική καραντίνα τα φταίει όλα; Ή τα extreme sports που λατρεύει η Τζούλια και σιχαίνεται ο Γιάννης; Μήπως είναι ένα προσωρινό off στη σχέση τους ή το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει;

Απανωτές οι απορίες. Απανωτές και οι δημόσιες ανταπαντήσεις τους. Πρώτη ξεκίνησε τον χορό των δηλώσεων η Τζούλια Νόβα. Όχι, δεν παντρεύονται το φθινόπωρο, όπως σχεδίαζαν, αλλά αναβάλουν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας.

«Είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω οικογένεια κι εγώ, να κάνω ένα παιδάκι, παραπάνω δεν θέλω γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχει τρία αδελφάκια, επειδή ο σύντροφός μου έχει παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Με τα παιδιά του συζύγου μου τα πηγαίνουμε πολύ καλά» δήλωνε το γνωστό μοντέλο στις αρχές του μήνα στην εκπομπή Happy Day.

«Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε χώρους δεξιώσεων, κοιτούσαμε προσκλήσεις, μπομπονιέρες… Είχα κλείσει την εβδομάδα που μας κλείσανε στα σπίτια μας με την καραντίνα, να κάνω πρόβα νυφικού… Όλο αυτό που συνέβη μας πήγε λίγο πίσω. Θα το μεταφέρουμε για του χρόνου… Ίσως πάει τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο…» ανέφερε.
Δεν περνάει μια εβδομάδα, και αναλαμβάνει ο Γιάννης Μάρκου να αποκαλύψει και πάλι στο Happy Day: «Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Άστραψε και βρόντηξε η Τζούλια Νόβα, με τις δηλώσεις του. Στις τρεις μέρες απασφάλισε: «Ναι, έφυγα από το σπίτι. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη…Tα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε». Μάλιστα και οι δυο τους το είχαν καταλάβει ότι δεν ταιριάζουν: «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Και για τον επικείμενο γάμο: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Και κάπως έτσι ο Γιάννης Μάρκου πέρασε στην αντεπίθεση, πάλι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, στα κοσμικά εγκαίνια του εστιατορίου Goya στη Γλυφάδα, όπου μάλιστα ήταν παρούσα και η πρώην αγαπημένη του συνοδευόμενη από τη φίλη της, τραγουδίστρια Αφροδίτη Βλασερού. «Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στενoχωρηθεί. (…) Όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία».

«Και μου το 'χε πει η μαμά μου, είναι η χρονιά του ποντικιού φέτος... να μην παντρευτώ»

Η μαμά της πάντως την είχε προειδοποιήσει. Αλλά η Τζούλια δεν την άκουσε. Αν και πάντα ακολουθεί προσεκτικά τις οδηγίες της.
Η μητέρα της Γαλήνη, είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική. Οι δυο γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. «Όταν ξεκίνησα να βγαίνω ραντεβού, ο σύντροφός μου ερχόταν να με πάρει από το σπίτι και η μαμά έβγαινε στο μπαλκόνι για να σημειώσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του» θυμάται η Τζούλια Νόβα. «Φυσικά εγώ της έδινα πάντα το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή του, ώστε σε περίπτωση που συνέβαινε οτιδήποτε να ξέρει που θα με ψάξει». Οι παιδικές της αναμνήσεις είναι πολύ έντονες με τη μαμά της: « Ήμουν 2,5 ετών, ακόμη ζούσαμε στην Ουκρανία και η μαμά με είχε μαλώσει χωρίς να φταίω. Αν και είχα στενοχωρηθεί, όταν πήγε να ξαπλώσει πήγα στο διπλανό δωμάτιο να της φέρω κουβέρτα για να σκεπαστεί – μια κουβέρτα που θυμάμαι μετά βίας μπορούσα να σύρω γιατί ήταν πολύ βαριά για ένα νήπιο».

Η μαμά της είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται, που θαυμάζει, που συμβουλεύεται. Και η γιαγιά της.Μπορεί βέβαια η γιαγιά της στην αρχή να μην ήθελε τον Γιάννη για σύντροφό της, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά δεν ήταν και η μόνη της ένσταση στην εγγονή της: «Η γιαγιά μου πίστευε ότι έπρεπε να παντρευτώ από τα 20 μου… Ήμουν ήδη γεροντοκόρη».

nova-markou__1_
nova-markou__2_
nova-markou__3_
Κλείσιμο


Ο πατέρας της δεν υπάρχει στη ζωή της

Ήρθε στην Ελλάδα επειδή ήταν η μαμά της εδώ. Μεγάλωνε με τη γιαγιά της. Οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Ο πατέρας της ήταν ήδη απών. «Με τον μπαμπά μου δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του… Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά… Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Δηλαδή και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι. Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές».

Οι οδυνηρές αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας είναι στιγματισμένες από τον πατέρα της. «Μέναμε στη Γερμανία και πιο πολύ δούλευε η μαμά από τον μπαμπά, οπότε ό,τι είχε μαζέψει και ό,τι είχε αποκτήσει ήταν από εκείνη. Όταν γυρίσαμε Ουκρανία και χωρίσανε μετά από ένα πολύ μεγάλο τσακωμό, τα πήρε όλα και εξαφανίστηκε. Μάλιστα τα πήρε και τα χάρισε σε μια άλλη γυναίκα».

«Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Η μαμά δεν το ανέχτηκε. Είχε περάσει πολύ δύσκολα. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό, έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και το παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου, είναι σοκαριστική» έχει περιγράψει.

«Μέχρι τα 22 μου που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι, κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως. Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει τη μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα…. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα. Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Τον γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα. Τον έστειλαν για διακοπές στην Ελλάδα σε μένα. Μου τον φόρτωσαν και θύμωσα… Πια ο πατέρας μου έμαθα ότι λέει από εδώ κι από εκεί πως δεν με θέλει για κόρη του, επειδή είμαι μεγάλη ψωνάρα και ότι με έχει κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να με βλέπει και να μου μιλάει».

Όταν ακόμη σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιάννη Μάρκου, είχε παραδεχτεί: «Θα ένιωθα πολύ αμήχανα αν ήταν ο πατέρας μου στον γάμο μου. Θα προτιμούσα τη θέση του να την πάρει ο θείος μου, τον αισθάνομαι σαν πατέρα μου».

«Γυναίκα ελευθέρων ηθών;». Ποτέ η Τζούλια

Είναι πολύ παραδοσιακή στις αρχές της, σχεδόν συντηρητική. Μπορεί η εικόνα της να μην το υποστηρίζει, μια σέξι ξανθιά χυμώδης Barbie, όμως η ίδια κάθε φορά επιμένει να το επαναλαμβάνει. Ανύπαντρη μητέρα; Ποτέ. Δεν θα έκανε παιδί εκτός γάμου. Το έχει δηλώσει πολλές φορές.

Να νοικιάσει το νυφικό για τον γάμο της; Ποτέ. «Ο Γιάννης μου λέει: ‘’Τι να το κάνεις; Να το νοικιάσεις και να το επιστρέψεις. Όχι, το θέλω δικό μου. Θέλω να το κρατήσω… Μπορεί να κάνω κορούλα» περιέγραφε με λαχτάρα, όταν ακόμη είχε ξεκινήσει τις γαμήλιες προετοιμασίες.
Να αφήσουν υπονοούμενα ότι η πολύχρονη σχέση της με τον Γιάννη είναι σχέση συμφέροντος; Ποτέ. «Λένε ότι για να είμαι με τον Γιάννη, που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να είμαι ελευθέρων ηθών! Πώς τα λένε αυτά;».

Να μην απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια στο instagram όταν μαζί με την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαραν με φόντο το Μόντε Κάρλο, τροφοδοτώντας τις αντρικές φαντασιώσεις; Ποτέ. «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα άτομο παρεξηγημένο. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Τώρα που είχαμε πάει στις Κάννες και στο Μονακό και είχα ανεβάσει μια δυο φωτογραφίες, είχα κάποια σχόλια με υπονοούμενα ότι κάνω πράγματα που δεν είναι σωστά να κάνει μια γυναίκα, θα στο πω έτσι κομψά. Δεν κρατήθηκα και απάντησα. Είμαστε παντού μαζί με τον σύντροφό μου, είναι δυνατόν να λένε ότι είμαι από αυτές τις γυναίκες; Είναι έτσι αυτές οι γυναίκες; Αυτές οι γυναίκες κάθε βράδυ διασκεδάζουν, είναι συνέχεια με άλλες παρέες, προκαλούν. Εγώ το καημένο έχω σταθερή σχέση. Για μένα βρήκαν να πουν;».

nova-markou__4_


Too Hard to Die

Επίμονη, διεκδικητική, πειθαρχημένη, φιλόδοξη, σχεδόν σκληραγωγημένη στη ζωή, η Τζούλια Νόβα κατάλαβε από μικρή ότι η επιβίωση είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.

Το δυνατό της όπλο, η ομορφιά της, της έδωσε την ευκαιρία να κυνηγήσει τα όνειρά της. Από την Ουκρανία έρχεται στην Ελλάδα, εκεί γύρω στα 13 της, και λίγο αργότερα αποφασίζει να απευθυνθεί στο πρακτορείο Cristi Models. Η προσαρμογή στην Αθήνα είναι δύσκολη.

«Δεν ήξερα ούτε μια λέξη στα ελληνικά. Ούτε γεια. Ρατσισμό έχω βιώσει μια φορά μόνο στη ζωή μου. Από μία συγκεκριμένη μαμά. Τα είχα με τον γιο της, 14 ετών ήμουν. Η μαμά του ήταν περίεργη και δεν με ήθελε επειδή ήμουν ξένη».

Ξεκινάει σπουδές για να εργαστεί στον τραπεζικό κλάδο, αλλά τελικά ο λαμπερός χώρος της μόδας τη γοητεύει. «Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των D-squared 2, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής».

Έτσι κι αλλιώς από πολύ μικρή ήταν κοκέτα και πειραματιζόταν με την εικόνα της. «Περιποιούμαι τον εαυτό μου, εάν δεν το κάνω νιώθω ότι δεν θα πάει καλά η μέρα. Μικρότερη είχα τρέλα, έβγαινα το πρωί με σορτσάκια και τακούνια. Χριστέ μου, πόσες φορές έχω γίνει ρεζίλι σε αυτόν τον κόσμο!».

Από τη στήλη της μόδας στο πρωινό του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή, βρίσκεται στον «Τροχό της Τύχης» στο Star πλάι στο Πέτρο Πολυχρονίδη, διεκδικώντας τη θέση της στην ψυχαγωγική ζώνη της ελληνικής TV.

Και πάλι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της: «Πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και να λέω: “Είμαι κι εγώ εδώ, δώστε μου λίγη σημασία”».
Είναι όμως πιο φιλόδοξη, δεν θα ήθελε να είναι ξανά στον «Τροχό της Τύχης»: «Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή σαν το My Style Rocks».

Έχει μάθει ανά πάσα στιγμή να διεκδικεί τα όρια της, όταν απειλούνται. «Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση. Όταν γινόντουσαν κάποιες καθυστερήσεις, έλεγαν ότι φταίω εγώ. Είχα θυμώσει πολύ και είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα».

Ξέρει ότι είναι ελκυστική, επιθυμητή και γι’ αυτό η αυτοπεποίθησή της δεν την κάνει κυνηγό σε μια σχέση. Είναι γεννημένη θήραμα.
Όταν τη ρωτάνε για τον επί χρόνια αγαπημένο της Γιάννη Αντωνίου, απαντά: « Δεν ζηλεύω. Αν φλερτάρει ο σύντροφός μου, θα έρθουν μετά βασανιστήρια. Εγώ συνήθως, φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη».

nova-markou__1_


Το παραμύθι της Σταχτοπούτας αλλιώς

Το ζευγάρι συγκατοικεί στο πολυτελές σπίτι του επιχειρηματία real estate και η Τζούλια αισθάνεται μια μικρή βασίλισσα. Στολίζει τρεις μέρες το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι, αναλαμβάνει προσωπικά τα σχέδια για την ανακαίνιση της υπερπολυτελούς κατοικίας, και αποφασίζει να επιστρέψει στην παιδική της αγάπη τη ζωγραφική, αφιερώνοντας πολλές ώρες μπροστά στο καβαλέτο. Είναι και Ιχθύς όπως αναδεικνύει, καλλιτεχνικό ζώδιο. Αγαπημένοι της ζωγράφοι είναι ο Κώστας Τσόκλης και ο Σωτήρης Σορόγκας, με τους οποίους θεωρεί ότι έχει παρόμοια τεχνοτροπία.
Με τον αγαπημένο της Γιάννη Αντωνίου ταξιδεύουν Μύκονο, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Μιλάνο, ποστάρουν τον έρωτά τους στο instagram, ποζάρουν αγκαλιά σε κοσμικά καλέσματα και ξαφνικά, ενώ όλα δείχνουν ότι η κατεύθυνση είναι στα σκαλιά της εκκλησίας, το σκηνικό ανατρέπεται.

Ο άγνωστος extreme X

Και κάπως έτσι μπαίνουν στη ζωή της τα extreme sports τα οποία λατρεύει. «Μου πρότειναν να κάνω parapente. Ο Γιάννης γελούσε και ξαφνικά με είδε να κατεβαίνω. Δεν ήθελε, αλλά ήξερε ότι δεν θα τον άκουγα…».

Οι φήμες λένε ότι ο χωρισμός του μελλόνυμφου ζευγαριού ήρθε από… αέρος: το νέο πρόσωπο στη ζωή της Τζούλιας Νόβα ισχυρίζονται ότι είναι ένας γοητευτικός τύπος, λάτρης των extreme sports, με πολλά τατουάζ που είχε beach bar σε παραλία της ανατολικής Αττικής και εκτός από το να ανεβοκατεβαίνει φαράγγια και να πετάει με parapente, επιβεβαιώνει ότι η αδρεναλίνη είναι το καλύτερο αφροδισιακό. Ακόμη και για μελλόνυμφες Barbie…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης