Με μία ακόμη μεγάλη ανατροπή ξεκινά η εβδομάδα για το MasterChef. Ο Δημήτρης Μπέλλος, νικητής του επάθλου των 10.000 ευρώ μετά τη Silver Week, έχει να αντιμετωπίσει μαζί με τους 8 εναπομείναντες συμπαίκτες του μια ακόμη σκληρή αγωνιστική δράση, στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό.
Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ της Δευτέρας, οι κριτές του παιχνιδιού Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης ανακοινώνουν στους 9 τελευταίους διαγωνιζόμενους ότι αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν τρεις παίκτες.
Οι απαιτήσεις αυξάνονται, τα αντανακλαστικά των παικτών θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και τα λάθη θα αποβούν μοιραία.
Ήδη τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει για τους τρεις διαγωνιζόμενους που θα δουν την πόρτα της εξόδου στο ριάλιτι μαγειρικής αναφέρουν:
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.