Γιάννης Μπέζος: Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, δεν είμαι... ευρείας χρήσης

Γιάννης Μπέζος: Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, δεν είμαι... ευρείας χρήσης

Αφοπλιστικά ειλικρινής για ακόμα μια φορά ο ηθοποιός

Giannis_Mpezos
Αποκαλυπτικός όπως πάντα, ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα. Για την πανδημία του κορωνοϊού που επηρεάζει τον χώρο του θεάματος, για την καριέρα του, για το θέατρο, για το κοινό που πηγαίνει να τον δει. Μάλιστα ο ηθοποιός έδωσε τη δική του εξήγηση στο γιατί ο κόσμος τον θεωρεί απόμακρο.

Για την πανδημία που επηρέασε και τον χώρο του θεάματος

«Δεν βγήκε η χώρα από την πρίζα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμη και με άλλον τρόπο. Ακόμη και με δυσκολία. Αυτό που ζήσαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν αυτά».

Οι ρόλοι του και το κοινό

«Εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο, έρχονται να δουν εμένα ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αν ανεβάσω μια παράσταση και δεν πάει καλά, φταίω εγώ, δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ο χρόνος που έγινε αυτό δεν ήταν ο κατάλληλος, ο χώρος, αν θέλετε, δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις βαθιές επιθυμίες του κόσμου. Κατεβάζεις την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, επιλέγω εγώ με ποιους θα συνομιλήσω, επιλέγω με ποιους θα κάνω παρέα, σε ποιους θα καταθέσω το χιούμορ μου, με ποιους θα έρθω σε επικοινωνία. Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια».

Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, δεν είμαι... ευρείας χρήσης»


Το απόμακρο και αυστηρό προφίλ

«Ας στεναχωριέται το κοινό και πιστεύω πως λόγω αυτού με εκτιμάει περισσότερο. Ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ και τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα ίσα που με το έργο μου έχω αποδείξει ότι τους αγαπώ περισσότερο από κάποιους που τους χαιδεύουν όλη μέρα. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δεν θέλω να χάσω. Το κοινό ακολουθεί τους γενναίους, όχι αυτούς που φοβούνται».

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση MRB: Πολιτική κυριαρχία Μητσοτάκη με υπερκομματική αποδοχή

Σταμάτης Κραουνάκης: Πώς την πάτησε με τα «δικαιώματα»

Μειώσεις ΦΠΑ, εκπτώσεις φόρων, ενίσχυση της ρευστότητας, στήριξη της εργασίας ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης