MasterChef: Το συμβούλιο, το ξεφάντωμα και η πολυπόθητη ασυλία

MasterChef: Το συμβούλιο, το ξεφάντωμα και η πολυπόθητη ασυλία

Ποιος θέλει την ασυλία περισσότερο;

MasterChef_4-Τριτη_12_5_20
Η μέρα συμβουλίου στο MasterChef πάντα ξεκαθαρίζει όποιες αμφιβολίες προκύπτουν για τις προσπάθειες, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνολικό επίπεδο,των ομάδων. Με Μπλε και Κόκκινους να έχουν δουλέψει απίστευτα αρμονικά, πολλοί κατανοούν ότι οφείλουν να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο κατά τη δημιουργία των μενού στις ομαδικές δοκιμασίες. Άλλοι ανακαλύπτουν νέες πτυχές από τους χαρακτήρες των συμπαικτών τους, και άλλοι συνειδητοποιούν ότι ακόμα και ύστερα από τόσον καιρό, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζονταν, σε σχέση με κάποιους άλλους.

Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν είναι περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο. Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, καλύπτουν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία.

Οι νικητές αποχωρούν από το Συμβούλιο του MasterChef 4 για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park. Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα. Η βραδιά τους ολοκληρώνεται στο εστιατόριο “Scorpina” στο Ψυχικό, δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.

Την ίδια στιγμή, στην κουζίνα του MasterChef 4, οι γνώστες των οστρακοειδών φλερτάρουν με την ασυλία. Ένας όμως θα βρεθεί μετά το τέλος της δοκιμασίας, ασφαλής. Εκείνος, που θέλει την ασυλία, περισσότερο.

Δείτε το trailer:


MasterChef 4 - trailer Τρίτη 12.5.2020


Ειδήσεις σήμερα: 

Έπαινοι και από τον «σκληρό» Πολ Κρούγκμαν: Ακόμα και η Ελλάδα συνέτριψε την καμπύλη

«Να πώς οι Έλληνες αντέχουν καλύτερα» τονίζει σε βασικό της άρθρο εφημερίδα της Βοστώνης

Η καθηγήτρια που είδε πρώτη τον κορωνοϊό στην Ελλάδα - Ποια ήταν η πρώτη της κουβέντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης