MasterChef: Το «φάντασμα» της Κατερίνας Λένη έχει στοιχειώσει το παιχνίδι

MasterChef: Το «φάντασμα» της Κατερίνας Λένη έχει στοιχειώσει το παιχνίδι

Η εκρηκτική παίκτρια που αποχώρησε εξακολουθεί να αποτελεί στόχο – Η Μαριάννα Πουλμέντη της απευθύνθηκε on camera

masterchef
Με μία ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τους 10 παίκτες του MasterChef  που βρέθηκαν στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ. Ο Γιώργος με την κάρτα ασυλίας στα χέρια του, έγινε αρχηγός στην μπλε ομάδα, ορίζοντας αντίπαλό του την Ντέμη, αρχηγό στην κόκκινη ομάδα.

Στη συνέχεια, διάλεξαν τους παίκτες της ομάδας τους ανά δυάδες.
Η ομάδα του Γιώργου διαμορφώθηκε με Σταύρο, Σταυρή, Μαριάννα, Διονύση και της Ντέμης με Δημήτρη, Τζον, Μάρλεν και Μαρία.


Η αποστολή τους ήταν να μαγειρέψουν για τον σεφ της γαλλικής Πρεσβείας, Ζαν Μαρί Χόφμαν και τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, Stephan Buron. Το μενού ήταν βασισμένο σε εκείνο του θρυλικού τρένου Orient Express.

Καλούνται να ετοιμάσουν μία σούπα με βασικό συστατικό το κρεμμύδι, μια Quiche Lorraine με τυρί, τερίνα με συκωτάκια πουλιών, κόκορα κρασάτο και για γλυκό κρεμ μπρουλέ με άρωμα αμύγδαλο.Κάθε ομάδα πρέπει να ετοιμάσει από 25 πιάτα, έχοντας στη διάθεσή της δύο ώρες.  

Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η Μαριάννα δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην αποχώρηση της Κατερίνας και την απόφαση του Διονύση να κοιμάται πια στο ρετιρέ, εκεί όπου έμενε η Κατερίνα.

«Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πηγαίνει σε ένα σπίτι που είναι στοιχειωμένο» και συμπλήρωσε για την Κατερίνα Λένη: «Χαίρομαι πάρα πολύ Κατερίνα που έχεις φύγει και δεν κατάφερες να βγάλεις έξω τον Γιώργο. Και ναι, θα φτάσει στον τελικό και θα έρθεις να τον δεις».


MasterChef: Το "θάψιμο" της Μαριάννας στην Κατερίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης