MasterChef - Κατερίνα Λένη VS Γιώργου Λασκαρίδη: «Εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι»

MasterChef - Κατερίνα Λένη VS Γιώργου Λασκαρίδη: «Εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι»

«Θα μου κάνει βουντού» ανησύχησε η γνωστή κομμώτρια-μαγείρισσα για τον συμπαίκτη της

leni_laskaridis
Η επιστροφή του Γιώργου Λασκαρίδη στο MasterChef, έχει δώσει καινούργια… έμπνευση στην  Κατερίνα Λένη. «Στενοχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω “Ρε παιδί μου, θα μου κάνει βουντού”, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης. Καλύτερα κιόλας. Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box» είπε με το γνωστό της ταμπεραμέντο η διαγωνιζόμενη.

«Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω, να κάνω βουντού και τέτοια. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω βουντού σε κάποιον άνθρωπο. Αλλά νομίζω το λέει και αυτή για πλάκα» απάντησε ο Γιώργος Λασκαρίδης που βρέθηκε σε διπλανή θέση να μαγειρεύει με την Κατερίνα Λένη.

«Αλλά άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα… Αυτό λέω. Εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι. Πάλι έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο μου και δε λες να φύγεις» έσπευσε η Κατερίνα Λένη, για να αποφανθεί: «Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυία. Νομίζω υστερεί ο Γιώργος όσον αφορά την ευφυία…».



MasterChef: Κατερίνα κατά Γιώργου - «Υστερεί σε ευφυία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης