Ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα φορώντας μπικίνι πόζαρε η Γκαλ Γκαντότ.
Η ηθοποιός, γνωστή από την ταινία «Wonder Woman», την Κυριακή 7 Ιουνίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τις διακοπές που έκανε, τη στιγμή που έκανε ηλιοθεραπεία.
«Το ευτυχισμένο μου μέρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γκαλ Γκαντότ. Πίσω της διακρίνεται ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο και ο καταγάλανος ουρανός.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.