Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»

Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έδειχναν πως ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, ο χωρισμός τους όμως είναι γεγονός 

kim-kardashian-pete-davidson-m
Η σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον, έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες κοινής πορείας και η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κανείς δεν περίμενε ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι που μοιραζόταν λόγια αγάπης και τρυφερά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έδινε το οριστικό τέλος στον έρωτα τους.

Το «E! News» και το «People» - επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές - μετέδωσαν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες. «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους, έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», τονίστηκε σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Ωστόσο εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.
Η γνωριμία τους
Η πρώτη συνάντηση του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε από το «Saturday Night Live», ενώ η διάσημη τηλεπερσόνα είχε παραδεχτεί πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση να προσεγγίσει τον κωμικό ηθοποιό, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

Κλείσιμο
Η Κιμ Καρντάσιαν είχε παραδεχτεί πως στην αρχή της σχέσης τους είχε τις αμβιβολίες της, μιας και η ερωτική ζωή του Πιτ Ντέιβιντσον βρισκόταν στον «αέρα». Αν και δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση πως θα κατέληγαν σε σχέση, η μοίρα της τα έφερε αλλιώς.

Μάλιστα σε μία παλαιότερη συνέντευξή της, η διάσημη τηλεπερσόνα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά. Δεν σκεφτόμουν καν "οκ, θα έχω σχέση μαζί του", αλλά άκουσα το πόσο καλά περνάνε οι γυναίκες μαζί του και λέω "πρέπει να βγω κι εγώ με αυτόν τον τύπο"».  Η Καρντάσιαν είχε αναφέρει επίσης στο podcast «Not Skinny But Not Fat» της Amanda Hirsch, πως παρά το γεγονός ότι τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ, ένιωσε «κάτι» με τον κωμικό ηθοποιό.

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα. Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλο για 10 χρόνια περίπου, οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο. Γι' αυτό, προσπάθησα να μη δώσω τόση σημασία, ένιωθα ηλίθια».


Η έλξη τους φάνηκε να είναι αμοιβαία και οι δυο τους δεν καθυστέρησαν πολύ να ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις και τις τρυφερές δηλώσεις. Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επισκέφτηκαν ένα θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες με μερικούς φίλους. Μετά η Καρντάσιαν επισκέφτηκε τον Ντέιβιντσον στη γενέτειρά του, το Staten Island, όπου οι δυο τους δείπνησαν σε τοπικό εστιατόριο.

Μετά από αυτό, η σχέση φαινόταν να... απογειώνεται με τους δυο τους να κάνουν διακοπές και να περνούν τα Σαββατοκύριακα στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Τον Απρίλιο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε δείπνο στον Λευκό Οίκο και τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στην ιστορία.
Jasmine and Aladdin - SNL
Η Κιμ Καρντάσιαν είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως ένας άντρας θα μπορούσε να την κάνει τόσο ευτυχισμένη: «Αυτός ο άνδρας με έχει κάνει να μη νοιάζομαι καν για το μακιγιάζ μου, όταν βγαίνω έξω. Είναι το πιο αναζωογονητικό συναίσθημα που έχω νιώσει μέχρι σήμερα». Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τηλεπερσόνα δεν είχε αποκλείσει και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου: «Πιστεύω πολύ στην αγάπη. Οπότε, ναι ελπίζω να έρθει ένας ακόμα γάμος για εμένα. Ίσως η τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου».

Τον τελευταίο καιρό τον γύρο του διαδικτύου έκαναν και οι δηλώσεις του Ντέιβιντσον, ο οποίος είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Ο πρώην οικοδεσπότης του «Saturday Night Live» είχε βρεθεί καλεσμένος σε επεισόδιο του «Hart to Heart» και είχε πει ότι θέλει «100 τοις εκατό» να παντρευτεί στο μέλλον. «Είμαι σίγουρα οικογενειάρχης. Το αγαπημένο μου πράγμα, που δεν έχω καταφέρει ακόμα, είναι να κάνω ένα παιδί. Είναι σαν το όνειρό μου», είχε πει σε συνέντευξη.

Τα τατουάζ του Πιτ Ντέιβιντσον 
Ο ηθοποιός πέρα από την αγάπη που έδειχνε με τα λόγια του, την είχε κάνει και πράξη χαράζοντας το σώμα του τατουάζ αφιερωμένα στην Κιμ και στα παιδιά της.

Ο Ντέιβιντσον έκανε ένα τατουάζ που έγραφε «Γιασμίν και Αλαντίν» και ανάμεσα βρίσκονταν το σύμβολο της αιωνιότητας, μια αναφορά που παρέπεμπε στην πρώτη τους γνωριμία. Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί στην εκπομπή Saturday Night Live και παρουσίασαν ένα μικρό κωμικό σκετσάκι και ήταν ντυμένοι σαν τον Αλαντίν και τη Γιασμίν. Μάλιστα τα κουστούμια που φόρεσαν εκείνη την ημέρα, ο Πιτ τα έκανε δώρο στην Κιμ του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ακόμα όπως είχε αποκαλύψει η Κιμ Καρντάσιαν σε εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, έχει και ένα τατουάζ που γράφει «Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος» ενώ έχει και το όνομά της χαραγμένο στο στήθος του.
Davidson
Ο 28χρονος έχει κάνει επίσης ένα τατουάζ με τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της διάσημης τηλεπερσόνας «KNSCP» (North, Saint, Chicago, and Psalm).
Davidson_

Η απόφαση αυτή του Ντέιβιντσον να χαράξει τα ονόματα των παιδιών της Καρντάσιαν στον λαιμό του είχε προβληματίσει τους θαυμαστές, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν πώς θα αντιδράσει ο Κάνιε Γουέστ μόλις το ανακαλύψει. 

Επιπλέον, μερικοί φαν της Καρντάσιαν πρόσθεσαν ότι ο ηθοποιός φάνηκε να βιάζεται πολύ να προχωρήσει τη σχέση του μαζί της: «Ήμασταν από την αρχή σκεπτικοί που ήθελε να γνωρίσει τα παιδιά της τόσο νωρίς», ενώ πάρα πολλοί χρήστες σχολίασαν πόσο «τρομακτικό» ήταν που ο Ντέιβιντσον πήγε και έκανε τατουάζ στον λαιμό του, τα ονόματα των παιδιών της. 

Η κόντρα και η αντιπάθεια με τον Κάνιε Γουέστ 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν το πόσο πολύ θα χαίρεται αυτή τη στιγμή ο πρώην άντρας της, Κάνιε Γουεστ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος με τον δεσμό τους, εκφράζοντας απέχθεια προς το πρόσωπο του κωμικού.

Ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της διάσημης τηλεπερσόνας είχε πολλές φορές τοποθετηθεί αιχμηρά με αφορμή τη σχέση του ζευγαριού. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε διστάζει να τονίσει: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επέστρεπα στον Ντέιβιντσον να γνωρίσει τα παιδιά μου», κιόμως ο έρωτας του πρώην ζευγαριού έδειξε να είναι ισχυρότερος από τις τοποθετήσεις του Γουέστ, κρίνοντας από τα τατουαζ του 28χρονου ηθοποιού. 

Ο Κάνιε Γουέστ αν και αρχικά θεωρούσε πως η σχέση τους θα λήξει σύντομα και κρατούσε «χαμηλούς τόνους», δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του, όταν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. «Είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», είχει πει χαρακτηριστικά. 

Kanye West Says Nothing Will Keep Him From His Children.
Η κόντρα των δύο αντρών είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της, με την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ του Γουέστ τον Φεβρουάριο. Το City Of Gods υπήρξε το επίμαχο τραγούδι που αποσκοπούσε μία ανοιχτή επίθεση προς τον ηθοποιό. Ο τραγουδιστής μέσα από τους στίχους του απειλούσε ότι «θα τον αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live». 
Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods (Official Video)

Σε συνέχεια του παραληρήματος του Γουέστ είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα μουσικό βίντεο με τίτλο «Eazy», όπου πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Ένα καρτούν με τη μορφή του ράπερ απαγάγει μία φιγούρα που μοιάζει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τη θάβει ζωντανή και στη συνέχεια την αποκεφαλίζει.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο Κάνιε Γουέστ φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε όσους δεν κατάλαβαν ότι η «καρικατούρα» είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν: «Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον "ξέρετε ποιον"», είχε γράψει.

The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)

Η Κίμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον ύστερα από μία σχέση που φαίνεται να πέρασε από 40 κύματα δεν κατάφεραν να φτάσουν στον γάμο που οι θαυμαστές περίμεναν και ο 28χρονος, πιθανώς να αναβάλει προς το παρόν τις σκέψεις του για να γίνει πατέρας. 

Ο Ντέιβιντσον το τελευταίο διάστημα περνάει πολύ χρόνο στην Αυστραλία, όπου γυρίζει μια ταινία, και η Kαρντάσιαν ταξιδεύει για δουλειές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ μεγαλώνει παράλληλα τα παιδιά της στο Λος Άντζελες.


Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού, οι θαυμαστές της Καρντάσιαν έσπευσαν στο Twitter και το Reddit για να «ζυγίσουν» την κατάσταση. Αν και αρκετοί χρήστες εξέφρασαν τη λύπη τους που η ιστορία του διάσημου ζευγαριού δεν θα έχει ένα ευτυχισμένο τέλος, πάρα πολλοί θαυμαστές της Καρντάσιαν, σχολίασαν ότι εντυπωσιάστηκαν που «κράτησε και τόσο πολύ».

«Ειλικρινά πιστεύω ότι είχαν μόνο σεξουαλική χημεία και τίποτα άλλο», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να υποστηρίζει πως η εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν έχει χειροτερέψει από τότε που τα έφτιαξε με τον Πιτ Ντέιβιντσον: «Η Κιμ φαίνεται να έχει χειροτερέψει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό με την επιφανειακή εμμονή της εικόνας της. Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πιο αποδεκτοί με τον εαυτό τους όσο μεγαλώνουν. Αλλά είναι ειλικρινά χειρότερη και πιο εμμονική από πότε με την εμφάνισή της και την τελειότητά της».

Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης