Κιμ Καρντάσιαν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου - «Πιστεύω πολύ στην αγάπη»

Κιμ Καρντάσιαν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου - «Πιστεύω πολύ στην αγάπη»

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε πως «δεν θα έλεγε όχι» σε μία πρόταση γάμου - «Ίσως την τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου», είπε

kim
Μπορεί οι προηγούμενοι τρεις γάμοι της να μην πήγαν πολύ καλά, όμως η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει πως δεν θα έλεγε όχι σε έναν ακόμα.

Η σχέση της διάσημης τηλεπερσόνας και του Πιτ Ντέιβιντσον δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με το ζευγάρι να μην κρύβεται πλέον.

Αντιθέτως, έκαναν κάποιες κοινές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, τόσο στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς «Kardashians», όσο και στο Met Gala, ενώ η Κιμ ανάρτησε μάλιστα, και τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από επεισόδιο της σειράς του δικτύου, Hulu, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το κοινό μέλλον του Τράβις Μπάρκερ και της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, η Κιμ αναφέρει γελώντας: «Οι γάμοι έρχονται και φεύγουν παιδιά, ένα μωρό όμως, σας δένει για πάντα».

The Kardashians | Kim Believes In Love | Hulu

Υπενθυμίζουμε πως οι Κράβις (όπως τους έχουν ονομάσει οι θαυμαστές τους), έχουν προσπαθήσει ήδη για να κάνουν παιδί, όμως δεν τα κατάφεραν.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια της κουβέντας, η Κιμ εξηγεί πως αστειεύεται και αναφέρει πως σίγουρα η αδερφή της και ο Τράβις δεν θα καθυστερήσουν για πολύ ακόμα τον γάμο.

Όσον αφορά την ίδια όμως, παραδέχτηκε πως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση γάμου.

«Πιστεύω πολύ στην αγάπη. Οπότε, ναι ελπίζω να έρθει ένας ακόμα γάμος για εμένα. Ίσως η τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα.



Εφόσον και το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ προχωράει, τίποτα δεν την εμποδίζει από το να παντρευτεί τον Πιτ Ντέιβιντσον, μόλις εκδοθεί.

«Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Κάνιε να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Κάνιε δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συνανατροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία», είχε δηλώσει η Κιμ.


Ο Γουέστ συμφώνησε εν τέλει, να επιτρέψει στην Κιμ, να προχωρήσει στη ζωή της, δηλώνοντας στο Hollywood Unlocked: «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Κιμ, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».




Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές άγριας σεξουαλικής βίας στη δίκη Ντεπ-Χερντ: Ο εξαναγκασμός σε στοματικό σεξ και η «σωματική έρευνα»

Έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα από πάρκινγκ στη Δυτική Αττική «σπρώχνοντάς» το - Δείτε βίντεο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον «προσωπικό γιατρό» - 15 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης