Θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε δημοτικούς ξενώνες και στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν εργασία και χώρο διαμονής - Παράπονα για επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη
Μετανάστες που βρίσκονταν σε καθεστώς καραντίνας της προηγούμενες μέρες στην Τουρκία, και προηγουμένως μεταφέρθηκαν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο σε κέντρα κράτησης στην ενδοχώρα, οδηγήθηκαν στην Σαμψούντα του Πόντου, όπου καταχωρήθηκαν στην επαρχιακή διεύθυνση διαχείρισης της μετανάστευσης.
Οι μετανάστες έφτασαν στην Σαμψούντα με λεωφορεία και μετά τους υγειονομικούς ελέγχους θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε δημοτικούς ξενώνες και στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν εργασία και χώρο διαμονής.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ πάντως, οι μετανάστες δήλωσαν πως θέλουν να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη ενώ κατηγόρησαν τις ελληνικές Αρχές που δεν τους επέτρεψε να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και να κινηθούν στη συνέχεια προς την Ε.Ε.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.