Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊούστη Μεσσηνία φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε πρίν από λίγη ώρες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από τοπικά Μέσα ενημέρωσης πρόκειται για γιατρό του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο γιατρός βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό κι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα μέτρα που θα ληφθούν από εδώ και πέρα στο χώρο.
Τέσσερα ακόμα δείγματα που εξετάστηκαν βγήκαν αρνητικά ενώ αναμένονται απαντήσεις για τουλάχιστον 10 ακόμα περιπτώσεις.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας:
«Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα αρνητικά και το ένα θετικό.
Το Νοσοκομείο Καλαμάταςβρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.