Χανιά: Τραγωδία στο νοσοκομείο - Πήγε για εξετάσεις και βούτηξε στο κενό
Ερευνώνται από τις Αρχές τα αίτια του δυστυχήματος
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων.
Μία γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο νοσκομείο για εξετάσεις, ανέβηκε στον τρίτο όροφο και απο εκεί βούτηξε στο κενό.
Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό, ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές που μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.