Κορωνοϊός: Συνεχίζει τη λειτουργία της η ΔΕΗ - Εφαρμόζει μέτρα πρόληψης

Κορωνοϊός: Συνεχίζει τη λειτουργία της η ΔΕΗ - Εφαρμόζει μέτρα πρόληψης

Τηλεφωνικά και μέσω διαδικτύου η εξυπηρέτηση των πελατών

dei
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για την ενίσχυση του δικτύου, τη διόρθωση βλαβών και τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο της χώρας, ενώ όλοι οι Σταθμοί Παραγωγής βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Αυτό επισημαίνει η ΔΕΗ σε αποψινή ανακοίνωση με την οποία γνωτοποιεί επίσης ότι ενισχύει συνεχώς τα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η προσέλευση των πελατών στα καταστήματα γίνεται ελεγχόμενα και σε μικρό αριθμό ατόμων κάθε φορά (5 άτομα), ενώ όλοι οι εισερχόμενοι στα καταστήματα καταγράφονται, ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα και κυρίως να προστατευθεί η υγεία των πελατών της η ΔΕΗ συνιστά στους καταναλωτές να προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους:

• Το τηλεφωνικό κέντρο 11770,

Κλείσιμο
• Την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όπου μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Ομίλου και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εύκολα και χωρίς χρέωση.

Εκτός από τα μέτρα για την συνεχή απολύμανση των εγκαταστάσεων και των οχημάτων, τον περιορισμό στις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις των εργαζομένων, τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχυθεί η τηλεργασία, ενώ έχει δοθεί οδηγία να απομακρυνθούν από τους χώρους εργασίας οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ επικαιροποιείται, αναδιαμορφώνεται και ενισχύεται σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Καθήγητης Επιδημιολογιας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης συναντά τους πολιτικούς αρχηγούς - Αύριο βλέπει Τσίπρα

Κορωνοϊός: Όλα έτοιμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση - Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης