Σε επαγρύπνηση και εγρήγορση βρίσκονται εθνικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμοί και ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρον τον κόσμο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
Η έρευνα σχετικά με τον επονομαζόμενο COVID-19 προχωράει με εκπληκτική ταχύτητα παρόλο που πρόκειται για έναν παντελώς άγνωστο ιό που εμφανίστηκε μόλις στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019.
Η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σχεδόν άπασες οι εθνικές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσπαθούν να κερδίσουν μια μάχη απέναντι στον χρόνο, χρηματοδοτώντας ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη φαρμάκων και εμβολίων ώστε να υπάρξει όχι μόνο θεραπεία αλλά και ίαση και από τον νέον κορωνοϊό.
Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε σε ζωντανό χρόνο την εξάπλωση του ιού που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη Ουχάν της Κίνας και πλέον απασχολεί τα περισσότερα κράτη του κόσμου, δοκιμάζοντας τις αντοχές των συστημάτων υγείας .
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.