Ηράκλειο: Κτηνοτροφικές διαφορές πίσω από το φαρ ουέστ στη Μεσαρά!

Ηράκλειο: Κτηνοτροφικές διαφορές πίσω από το φαρ ουέστ στη Μεσαρά!

Οι δυο οικογένειες κτηνοτρόφων έχουν χρόνιες επαγγελματικές διαφορές

oplo
Ένα νεαρό από γνωστή οικογένεια που εδρεύει στην κοινότητα Ατσιπάδες και τα μέλη μιας άλλης οικογένειας από τον γειτονικό ορεινό οικισμό Τσιφούτ Καστέλι της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο αναζητούν οι αστυνομικοί για το πανδαιμόνιο την ανταλλαγή πυροβολισμών που αναστάτωσε μέρα- μεσημέρι χθες τον οικισμό Ασήμι.

Οι δυο οικογένειες κτηνοτρόφων έχουν χρόνιες επαγγελματικές διαφορές και, όταν ο νεαρός πέρασε με το αυτοκίνητό του από το Ασήμι, είδε τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας να πίνουν καφέ έξω από μια κεντρική καφετέρια. Παρ' όλο που ήταν 12 το μεσημέρι και υπήρχε αρκετός κόσμος, δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον τους με μια καραμπίνα, χωρίς να τους πετύχει, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο ζωές αθώων!

Εκείνοι ήταν οπλισμένοι και ανταπέδωσαν τα πυρά, «γαζώνοντας» το όχημα του νεαρού που έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να τραυματιστεί! Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν και οι «αμυνόμενοι», προτού φτάσουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκε από τους πανικόβλητους περαστικούς.

Ωστόσο, τα στοιχεία όλων είναι γνωστά και, ακόμη κι αν δεν εντοπιστούν στα όρια του αυτοφώρου, θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων, έκθεση σε κίνδυνο και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης