Κέρκυρα: Πέταξε τον σκύλο του οικοδεσπότη της από τον τρίτο όροφο!

Κέρκυρα: Πέταξε τον σκύλο του οικοδεσπότη της από τον τρίτο όροφο!

Το άτυχο ζώο σκοτώθηκε ακαριαία

skylos
Με μια αδιανόητη εγκληματική ενέργεια ξεπλήρωσε τη φιλοξενία της στο διαμέρισμα ενός φίλου της στην Κέρκυρα μια 54χρονη γυναίκα, η οποία «πάγωσε» τους κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς πετώντας τον σκύλο του ιδιοκτήτη από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!

Το άτυχο ζώο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εφιαλτικής σκηνής άρχισαν να φωνάζουν οργισμένοι κατά της δράστιδας. Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φιλοξενούσε την 54χρονη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε, ενώ και η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης της.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατήγγειλε τη φιλοξενούμενή του στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας την συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περι δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στην οποία οδηγήθηκε της άσκησε τη σχετική δίωξη και παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με αποτέλεσμα η 54χρονη να παρακολουθείται στην Ψυχιατρική κλινική, ενώ ήδη της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης