Κρήτη: Με χιόνια και... οδικά προβλήματα υποδέχτηκε το νησί το 2020

Κρήτη: Με χιόνια και... οδικά προβλήματα υποδέχτηκε το νησί το 2020

Προβλήματα σε δρόμους των Χανίων - Εδώ και μέρες έχει αρχίσει η χιονόπτωση στο νησί - Δείτε φωτογραφίες

kriti1
Προβλήματα σε τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου των Χανίων σημειώνονται από την κακοκαιρία, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά της Κρήτης ενώ ήδη φαίνεται ότι το έχει στρώσει στο Οροπέδιο Ομαλού, στην Ίμπρο Χανιών, το Οροπέδιο Λασιθίου, τα Ανώγεια καθώς και στον Κρουσώνα.

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους και στις ορεινές περιοχές του Θερίσου, στην περιοχή της Δρακώνας Κεραμειών, καθώς και στις περιοχές Καράνου, Ορθούνι, Μεσαύλια και Κακόπετρο του δήμου Κανδάνου - Σελίνου, όπου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
kriti2
kriti3

Προβλήματα αναφέρθηκαν και στον δήμο Σφακίων και, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, «το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο των περιοχών Κράπη - Ασκύφου του δήμου Σφακίων είναι ολισθηρό, λόγω πάγου που έχει σχηματιστεί, γι' αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και τα οχήματα τους να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μηχανήματα του δήμου βρίσκονται στις ορεινές περιοχές για να διατηρούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ οι αρχές βρίσκονται επί ποδός και ενημερώνουν τους κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο.
kriti4
kriti5

Κλείσιμο
Φωτογραφίες: www.cretapost.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης