Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός 63χρονος στο σπίτι του - Διασωληνώθηκε η σύζυγός του

Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός 63χρονος στο σπίτι του - Διασωληνώθηκε η σύζυγός του

Το ζευγάρι εντόπισαν συγγενείς - Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο ο θάνατος του 63χρονου να προκλήθηκε από αναθυμιάσεις από τον καυστήρα της μονοκατοικίας που διέμεναν

dionisos-arthro
Τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στον Διόνυσο με έναν 63χρονο άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του και τη σύζυγό του, ηλικίας 59 ετών, να εντοπίζεται αρχικά χωρίς τις αισθήσεις της αλλά στη συνέχεια και χάρη στην παρέμβαση των διασωστών να επανέρχται και να νοσηλεύεται πλέον στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη.

Το ζευγάρι βρήκαν συγγενείς, οι οποίοι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ανησύχησαν όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι συγγενείς του ζευγαριού μπήκαν στην μονοκατοικία της οδού Μπιζανίου αφού πρώτα έσπασαν ένα τζάμι στο ημιυπόγειο.

Ο άτυχος 63χρονος φέρεται να βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα καθώς φαίνεται ότι προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο του μπάνιο ενώ η 59χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στο σαλόνι.

Οι συγγενείς του ζευγαριού κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως όταν μπήκαν στο ημιυπόγειο μύρισαν καπνό.

Οι καταθέσεις αυτές κάνουν τους αστυνομικούς να κλίνουν προς το σενάριο η τραγωδία να οφείλεται σε αναθυμιάσεις, πιθανότατα από τον καυστήρα της μονοκατοικίας . 

Κλείσιμο
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 63χρονου θα διαπιστωθούν μετά την εξέταση της σορού του από ιατροδικαστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης