Αίγιο: 78χρονος έβαλε αλλοδαπούς να μαζέψουν έναν τόνο ελιές από ξένο κτήμα

Αίγιο: 78χρονος έβαλε αλλοδαπούς να μαζέψουν έναν τόνο ελιές από ξένο κτήμα

Η ιδιοκτήτρια του ελαιώνα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο 78χρονος

aigio_elies
Έξω φρενών έγινε μια γυναίκα στο Αίγιο, όταν διαπίστωσε ότι ένας Έλληνας κάτοικος της περιοχής είχε μισθώσει τέσσερις αλλοδαπούς εργάτες για να ραβδίσουν τα… δικά της ελαιόδεντρα και είχαν «σηκώσει» ελιές βάρους μεγαλύτερου του ενός τόνου!

Η ιδιοκτήτρια του ελαιώνα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο 78χρονος που καρπώθηκε παράνομα την παραγωγή της, καθώς και οι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 42, 39, 39 και 20 χρόνων που μπήκαν στο αγρόκτημά της και περισυνέλεξαν τους καρπούς. Και οι πέντε παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με την κατηγορία της κλοπής.

*** Με ξένα ξύλα επιδίωκε να ζεστάνει το κατάλυμά του, ένας 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος τρύπωσε στον περιφραγμένο ιδιόκτητο χώρο ενός 57χρονου στο Βαθύ της Σάμου και αποπειράθηκε να κλέψει ξυλεία. Όμως, ο ιδιοκτήτης τον πήρε είδηση και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον επίδοξο δράστη και τον προσήγαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης