Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Πρόκειται για το τρίτο χτύπημα της ίδιας συμμορίας μέσα στους τελευταίους μήνες

peripoliko_5
Για μια ακόμη φορά αναστάτωσε μια περιοχή στα Χανιά η σπείρα των... ατζαμήδων που ανατινάζουν ΑΤΜ με τη μέθοδο Plofkraak. Η ισχυρή έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στην περιοχή Πλάτανος του Κισάμου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν το τρίτο χτύπημα της ίδιας συμμορίας μέσα στους τελευταίους μήνες.

Η περιοχή σηκώθηκε στο πόδι στις 4 τα χαράματα, όταν η έκρηξη διέλυσε εντελώς το ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε ένα σούπερ μάρκετ που επίσης υπέστη μικρές υλικές ζημιές από το ωστικό κύμα. Ωστόσο, οι δράστες που διοχέτευσαν αέριο στο εσωτερικό του μηχανήματος δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή άπρακτοι.

Στο σημείο της έκρηξης έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι παρέλαβαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών και διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι ίδιοι -προφανώς- κακοποιοί είχαν ανατινάξει ΑΤΜ έξω από μια τράπεζα στην περιοχή Καμισιανά και στο Μάλεμε, αλλά και πάλι δεν είχαν καταφέρει να αρπάξουν τα χρήματα από το εσωτερικό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης