Αιτωλοακαρνανία: Ιερόσυλος «σήκωσε» παγκάρι αλλά άφησε πίσω τη μηχανή του

Αιτωλοακαρνανία: Ιερόσυλος «σήκωσε» παγκάρι αλλά άφησε πίσω τη μηχανή του

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής

pagkari_larisa
Γκαφατζής αποδείχθηκε ένας ιερόσυλος ο οποίος διέρρηξε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παναιτώλιο και άρπαξε ολόκληρο το παγκάρι, καθώς διαφεύγοντας άφησε πίσω του την... «ταυτότητά» του από την οποία κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν οι αστυνομικοί!

Ο 27χρονος δράστης παραβίασε την κεντρική είσοδο της εκκλησίας χρησιμοποιώντας έναν σιδερολοστό, «σήκωσε» το παγκάρι το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και έσπευσε να εξαφανιστεί. Φαίνεται, όμως, ότι... ξέχασε πως είχε πάει στο ναό με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα και διέφυγε περπατώντας ή με κάποιο μέσο στο οποίο τον περίμενε συνεργός του.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου που ενημερώθηκαν για την διάρρηξη, βρήκαν τη μηχανή που εγκατέλειψε κατά τη διαφυγή του και διαπίστωσαν ότι δεν είχε δηλωθεί κλοπή. Έτσι, από την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του νεαρού ιερόσυλου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης