Ηράκλειο: Έδειραν τον δράστη του μαχαιρώματος

Ηράκλειο: Έδειραν τον δράστη του μαχαιρώματος

Δράστες τα αδέλφια της 49χρονης που φέρεται να παρενοχλούσε διαρκώς ο 42χρονος

ekav
Κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες ώσπου να παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το… ξύλο από τα αδέλφια της 49χρονης που παρενοχλούσε διαρκώς ο 42χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 68χρονο σύντροφο της γυναίκας στο Καστέλι του Ηρακλείου, το απόγευμα του Σαββάτου!

Ο 42χρονος, που χαρακτηρίζεται ως άτομο ασταθές και ιδιαίτερα επικίνδυνο, κυκλοφορούσε ανενόχλητος στα Πεζά του δήμου Αρχάνων-Αστερουσίων όπου μάλιστα έτρωγε αμέριμνος… σουβλάκια σε μια καντίνα!

Ωστόσο, δέχθηκε επίθεση από τους αδελφούς της γυναίκας που είχε αποπειραθεί επανειλημμένα να βιάσει και προσπάθησε να την στραγγαλίσει και ξυλοκοπήθηκε αλύπητα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Αν το επιτρέψει η κατάσταση του 42χρονου, θα οδηγηθεί και αυτός στα δικαστήρια κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Για τον τραυματισμό του 68χρονου με δυο μαχαιριές στο μηρό, έχει ήδη σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης