Ασφαλτόστρωση έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκηκαι συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, ωστόσο έμεινε... μισή.
Ειδικότερα, ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ασφαλτοστρώσει τον δρόμο, όχι όμως και το σημείο του δρόμου στο οποίο παρκάρουν αμάξια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αντιδήμαρχο Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτη Δημητριάδη, εκτιμήθηκε πως οι θέσεις στάθμευσης δεν είναι ανάγκη να ασφαλτοστρωθούν και έτσι για να κάνουν... οικονομία δεν ολοκλήρωσαν τις εργασίες σε όλο το μήκος και το πλάτος του δρόμου.
Όπως είπε ο ίδιος, έγινε πολύ προσεκτική δουλειά, ώστε να μην υπάρχουν υψομετρικές διαφορές μεταξύ του ασφαλτοστρωμένου και του μη ασφαλτοστρωμένου κομματιού του δρόμου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας