Κρήτη: Από μεγαλοστέλεχος... άστεγος και ληστής σούπερ μάρκετ

Κρήτη: Από μεγαλοστέλεχος... άστεγος και ληστής σούπερ μάρκετ

Ένας 54χρονος που «χτυπήθηκε» από την κρίση και προχωρούσε σε ληστείες για να ζήσει συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος - Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τον «ληστή των σούπερ μάρκετ»

Kerkira_xeiropedes
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο άστεγος ληστής των σούπερ μάρκετ.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον ανακριτή μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σε παράπηγμα της Μάχης Κρήτης, ως ο δράστης των δύο ληστειών σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και στη Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο.

Από νοικοκύρης… άστεγος και ληστής

Ένα ανθρώπινο δράμα πάντως κρύβει η ιστορία του άστεγου ληστή, ο οποίος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή μετά τις ποινικές διώξεις που του άσκησε ο Εισαγγελέας για ληστεία κατά συρροήν και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση.

Η περίπτωση του είναι μια από αυτές που καταδεικνύουν το έσχατο σημείο που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, ο οποίος χάνει τη «γη κάτω από τα πόδια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας βρέθηκε στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ήταν ένας άνθρωπος νοικοκύρης, είχε τη δουλειά του και μια ζωή που φαινόταν στρωμένη. Όμως η μοίρα του «έπαιξε» ένα σκληρό «παιχνίδι».

Κλείσιμο
Από μεγαλοστέλεχος... ληστής λόγω ανεργίας


Έτσι, μετά από τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» της ζωής, κατέληξε να βρίσκεται στο δρόμο, σε πλήρες αδιέξοδο.

Και αφού έφτασε σε απόγνωση, μετατράπηκε σε έναν… παράνομο, που κατέληξε να προχωρά σε ληστείες. Έκνομες πράξεις που πραγματοποίησε έχοντας στην κατοχή του… ψεύτικο όπλο.

Την πρώτη φορά ο συλληφθείς «χτύπησε» το σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων στις 23 Οκτωβρίου ο οποίος με την απειλή του ψεύτικου, όπως αποδείχθηκε, όπλο απέσπασε 800 ευρώ από τον ταμία.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου ο 54χρονος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λήστεψε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Μάχης Κρήτης και πήρε το ποσό των 600 ευρώ.

Πηγή: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης