Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Σανγκάης επισκέφθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι που βρίσκεται στην Κίνα.
Η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Μουσείο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ την εξαιρετική ομάδα για την ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Σαγκάης! @powerstationofart #culture», έγραψε η κυρία Μητσοτάκη.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»