Καταδίωξη για λαθροθήρα… σκηνοθέτη στο Ρέθυμνο!

Καταδίωξη για λαθροθήρα… σκηνοθέτη στο Ρέθυμνο!

 Όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να παρασύρει έναν θηροφύλακα και έναν δασοφύλακα

peripoliko
Ξενυχτούσε κυνηγώντας παράνομα λαγούς, αλλά εξακολουθούσε να πυροβολεί και υπό το φως της ημέρας για να εμφανίζει ως νόμιμα τα θηράματα της νύχτας ένας λαθροκυνηγός, που για να συλληφθεί στο Ρέθυμνο χρειάστηκε καταδίωξη!

Η περιοχή Κέντας στο χωριό Αχτούντα του Δήμου Αγίου Βασιλείου είχε μπει από μέρες στο μικροσκόπιο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων μετά από καταγγελίες για την… σκηνοθεσία που έστηνε κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή ο λαθροκυνηγός! Όταν τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του και προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να παρασύρει έναν θηροφύλακα και έναν δασοφύλακα!

Ο δράστης διέφυγε προσωρινά με επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά σε μικρή απόσταση του έκλεισε το δρόμο ένα αυτοκίνητο με δασοφύλακες που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Λίγο πριν, είχε πετάξει από το παράθυρο του συνοδηγού έναν θανατωμένο λαγό ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε, όπως το αυτοκίνητο, μια καραμπίνα εκτός θήκης, 71 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δυο φακοί. Σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε μήνυση για παράνομη θήρα κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης