Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Υποχρεωτικό το σχολείο για τα προσφυγόπουλα

pros12

Κυρώσεις σε όσους γονείς πρόσφυγες αμελούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο 

Υποχρεωτική είναι η φοίτηση στα σχολεία των παιδιών προσφύγων σύμφωνα με διατάξεις που κατατέθηκαν στην Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις θα επιβάλλονται κυρώσεις σε γονείς πρόσφυγες που αμελούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι κυρώσεις σε βάρος τους είναι οι προβλεπόμενες για τους Έλληνες διοικητικές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 51 του σχετικού νομοσχεδίου «οι ανήλικοι αιτούντες και τα ανήλικα τέκνα των αιτούντων κατά την παραμονή τους στην χώρα υποχρεούνται να εντάσσονται σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου εκπαιδευτικού συστήματος.

Η ένταξη γίνεται με προυποθέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν για τους Ελληνες πολίτες και με διευκολύνσεις ως προς την εγγραφή σε περίπτωση δυσχερειών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και για όσο χρονικό διάστημα δεν εκτελείται μέτρο απομάκρυνσης που εκκρεμεί κατά των ιδιών ή κατά των γονέων».

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Συριζοτρόλ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κ.Μητσοτάκη και τον Κ.Χρυσοχοΐδη φι αυτήν την απόφαση

Σανός

Μπεεεεε

antiantifa

Αλαχου ακμπαρ ΝΔ λέμεεεεε!!!!

Ποιος κιαρατάς άνοιξε τα σύνορα το 1992

Με εvτoλή Mnτσoτάκη διεγράφη η πρόεδρoς ΟΝΝΕΔ Πεvτέλης, επειδή διαμαρτυρήθnκε για τους λαθρoμεταvάστες!

Mέρες δόξας και χαράς για μια ακόμη φορά....

...

4ο διαμέρισμα

Ψηφοφόροι συριζο/νδ ίτες και λοιποί δημοκράτες, θα φάνε πολύ ξύλο και φτύσιμο τα βλαστάρια σας. 13χρονα προσφυγάκια θα στριμώχνουν τις κόρες σας στο Δημοτικό και εσείς τσιμουδιά δε θα βγάζετε. Ψείρες και φυματίωση, μπόχα και τσαντόρ.

Ημέρες δόξης λαμπρές

Υποχρεωτικό το σχολείο στην Ελλάδα για ΟΛΑ τα προσφυγόπουλα-μεταναστόπουλα από ΟΛΟ το Σύμπαν! Η υψηλού επιπέδου Ελληνική Παιδεία θα μεταλαμπαδευτεί σε όλα τα μέρη του ορατού, αλλά και του μη ορατού Σύμπαντος! Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στη νέα εποχή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης