Ληστές έστειλαν στο νοσοκομείο 50χρονο στην Κομοτηνή

Ληστές έστειλαν στο νοσοκομείο 50χρονο στην Κομοτηνή

Το θύμα δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση από δυο άνδρες οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει αθόρυβα με στόχο να αρπάξουν το τσαντάκι του

peripoliko_14
Την ώρα που βάδιζε αμέριμνος σε έναν δρόμο στην Κομοτηνή, ένας 50χρονος Έλληνας δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από δυο άνδρες οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει αθόρυβα με στόχο να αρπάξουν το τσαντάκι του και τον έστειλαν τραυματισμένο στο νοσοκομείο για να το πετύχουν!

Οι δράστες γρονθοκόπησαν χωρίς έλεος τον άτυχο άνδρα και άρπαξαν το τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, κλειδιά και διάφορα έγγραφα. Στη συνέχεια, το έβαλαν στα πόδια και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις συνελήφθη ο ένας από τους ληστές.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης