Πακιστανός συνελήφθη με μισό κιλό χασίς στο Ρέθυμνο

Πακιστανός συνελήφθη με μισό κιλό χασίς στο Ρέθυμνο

Στην κατοχή του βρέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 429 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Rethymno-xasis_2
«Βαποράκι» ευρύτερης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών θεωρούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ένα 31χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο έχοντας μαζί του μια τσάντα γεμάτη με χασίς που προόριζε για πώληση.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 429 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του τηλέφωνο για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί από ποιους έπαιρνε εντολές.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του σε περιοχή της Φαιστού σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όπου βρέθηκε και άλλη μια μικρή ποσότητα κάνναβης. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη 51χρονου και στο Κιλκίς 

Η έρευνα που έγινε με σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών στο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος Έλληνας στο Κιλκίς, έφερε στο φως τη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε μαζί του κι έτσι συνελήφθη. Ο τετράποδος αστυνομικός έκανε έρευνα και σε ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας του 51χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ανακάλυψε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 107 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 57 εκατοστών, το οποίο καλλιεργούσε. Ο 51χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης