Ήπια διαμαρτυρία σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης, απέναντι από τη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο συμπαράστασης στους οκτώ που προσήχθησαν από την ασυνομία ύστερα από εισβολή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, την ώρα της εκπομπής του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατά τις 17:00, άτομα από διάφορες συλλογικότητες, μπήκαν στο στούντιο, παρενέβησαν στην εκπομπή του Τριανταφυλλίδη και διάβασαν το πλαίσιο κατά της κρατικής καταστολής σε καταλήψεις σε καταυλισμούς προσφύγων και σχολεία.
Ο δημοσιογράφος, αφού επέτρεψε την παρέμβαση, έκλεισε την εκπομπή του.
Στη συνέχεια έγιναν οκτώ προσαγωγές, με τις δύο από αυτές να αφορούν ανηλίκους.
Μέχρι αυτήν την ώρα οι επτά από τους προσαχθέντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, ενώ μια ανήλικη πρόκειται να συλληφθεί.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.