Γυναίκες διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη στο Ηράκλειο

Γυναίκες διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη στο Ηράκλειο

Τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Hrakleio-tsigara-kapnos
Την στιγμή που μια 43χρονη Ελληνίδα έμπαινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στο Ηράκλειο, έχοντας μαζί της τα λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού που σκόπευε να διακινήσει, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 74 πακέτα τσιγάρων και επτά συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ενώ και στο σπίτι της 43χρονης κατασχέθηκαν 100 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 34 λαθραίες συσκευασίες καπνού. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε προμηθευτεί τα λαθραία είδη από μια 54χρονη, που και αυτή συνελήφθη στο σπίτι της όπου βρέθηκαν άλλα 2.805 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 705 λαθραίες συσκευασίες καπνού. Όλα τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 17 και 16 χρόνων συνελήφθησαν στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση 441 πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και ένα κιλό λαθραίου καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης