Απατεώνας με τέσσερις καταδίκες έκανε διακοπές στην Πάρο!

Απατεώνας με τέσσερις καταδίκες έκανε διακοπές στην Πάρο!

Ο 58χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για πλαστογραφία από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά

glifada_paralia
Στο… κελί της φυλακής θα συνεχίσει τις διακοπές που έκανε στην Πάρο ένας 58χρονος Έλληνας απατεώνας, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος παρ’ όλο που εκκρεμούσαν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις και ένα βούλευμα!

Ο φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το μεσημέρι της Παρασκευής και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτελεστούν οι ποινές που του είχαν επιβληθεί και εκκρεμούσαν.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για πλαστογραφία από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, ενώ είχε καταδίκες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά με ποινή κάθειρξης επτά ετών, καθώς και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, όλα για απάτη!

*** Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών συνελήφθη ένας 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για πλαστογραφία, χρήση πλαστού εγγράφου και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί συνολικά με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε να μεταχθεί στην Άμφισσα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης