Ηράκλειο: Περιπετειώδης σύλληψη αλλοδαπών διακινητών κοκαΐνης

Ηράκλειο: Περιπετειώδης σύλληψη αλλοδαπών διακινητών κοκαΐνης

Δυο από τους διακινητές αντιστάθηκαν και χτύπησαν τους άνδρες της Δίωξης ενώ επιχείρησαν να βγάλουν και πιστόλι

Hrakleio-kokaini-opla
Σε αγώνα… πάλης εξελίχθηκε η επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς οι τέσσερις αλλοδαποί τους επιτέθηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό επιτήρηση μια υπαίθρια «καβάντζα» όπου ήταν κρυμμένες ποσότητες ναρκωτικών. Όταν εμφανίστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο δυο από τους διακινητές, ένας 37χρονος και ένας 29χρονος, αντιστάθηκαν και χτύπησαν τους άνδρες της Δίωξης ενώ επιχείρησαν να βγάλουν και πιστόλι, χωρίς τελικά να αποφύγουν τις χειροπέδες. Στο σημείο βρέθηκαν 12 συσκευασίες με 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ πάνω στους αλλοδαπούς κατασχέθηκαν 980 ευρώ από τη διακίνηση ναρκωτικών και πέντε κινητά.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άλλος 37χρονος και ένας 31χρονος, που είχαν συναντηθεί νωρίτερα με τους διακινητές στην «καβάντζα». Και αυτοί προσπάθησαν να αντισταθούν σθεναρά, αλλά συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκε ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα. Στο όχημα και το σπίτι του 31χρονου, άλλες έξι συσκευασίες με 2,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.535 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αντίσταση, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο αυτοκίνητά τους ως μέσα για παράνομες δραστηριότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης