Χασισόδεντρο και όπλα στο σπίτι διαρρήκτη στην Εύβοια
Στο σπίτι του 52χρονου στην Αγία Άννα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 14 εκατοστών, καθώς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα
Όλα τα εμπορεύματα και μία συσκευασία καπνού που άρπαξε από το κατάστημα μιας γυναίκας στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Εύβοια, βρέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου Έλληνα δράστη όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του από τους αστυνομικούς του τμήματος Λίμνης, οι οποίοι κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 14 εκατοστών, καθώς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα. Σε βάρος του 52χρονου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
*** Έρευνα στην κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα σε περιοχή του Πύργου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι διατηρούσε χασισοφυτεία και ανακάλυψαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,50 μέτρα. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.