Γερή μπάζα για ληστές ηλικιωμένων στην Κοζάνη

Γερή μπάζα για ληστές ηλικιωμένων στην Κοζάνη

Η παρατηρητικότητα ενός 46χρονου ιδιώτη που επιτηρεί την περιοχή εθελοντικά ματαίωσε την προσπάθεια εμπρησμού

peripoliko_9
Καλή πληροφόρηση για το κομπόδεμα που είχαν στην άκρη τα θύματά τους πρέπει να είχαν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου κατοικεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην κωμόπολη Αιανή του δήμου Κοζάνης, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες full face, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού αιφνιδιάζοντας το ηλικιωμένο αντρόγυνο που δεν τόλμησε να αντιδράσει και τους ακινητοποίησαν με την απειλή βίας, χωρίς ωστόσο να έχουν όπλα στην κατοχή τους. Ο ένας έμεινε να τους επιτηρεί, ενώ οι άλλοι δυο έκαναν φύλλο και φτερό τα δωμάτια.

Οι κακοποιοί ανακάλυψαν τελικά τα περίπου 4.500 με 5.000 ευρώ που φύλαγαν για ώρα ανάγκης οι δυο ηλικιωμένοι, τα άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιοι να γνώριζαν για την ύπαρξη του αρκετά μεγάλου χρηματικού ποσού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης